Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с нафтовата помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с нафтовата помпа

Колеги любимата ми иска да ме остави.Изгорих един резервоар нафта с присадка и пак имах проблеми със сутрешното палене.Днес свалих дюзите бяха блокирали и четирите раздвижиха се с хиляда зора и като я запалих нова изненада помпата не подава на 1 цилиндър а само на другите 3.Тръгнах си на 3 цилиндъра напълно отчаян и след около километър някой сякаш ме блъсна от зад колата направо излетя.Две години я карам без абсолютно никакви проблеми и сега всичко на куп.Някой има ли обяснение да не би това да е началото на края на помпата.За сефте карам дизел и не съм чувал за такова чудо.Предварително ви благодаря!

Първоначално публикувано от JoroTD Покажи съобщение
    Колеги любимата ми иска да ме остави.Изгорих един резервоар нафта с присадка и пак имах проблеми със сутрешното палене.Днес свалих дюзите бяха блокирали и четирите раздвижиха се с хиляда зора и като я запалих нова изненада помпата не подава на 1 цилиндър а само на другите 3.Тръгнах си на 3 цилиндъра напълно отчаян и след около километър някой сякаш ме блъсна от зад колата направо излетя.Две години я карам без абсолютно никакви проблеми и сега всичко на куп.Някой има ли обяснение да не би това да е началото на края на помпата.За сефте карам дизел и не съм чувал за такова чудо.Предварително ви благодаря!
    Тва с трите цилиндъра ми звучи като че не си я обезвъздушил и тя си е свършила работата сама
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Тва с трите цилиндъра ми звучи като че не си я обезвъздушил и тя си е свършила работата сама
      Ама аз помпата не съм я пипал развихме само дюзите

Comment

Първоначално публикувано от JoroTD Покажи съобщение
        Ама аз помпата не съм я пипал развихме само дюзите
        Е да де!За това и се е обезвъздушила по-после сама.Ако пак ти го направи тоя номер,си провери захранващия горивопровод!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Е да де!За това и се е обезвъздушила по-после сама.Ако пак ти го направи тоя номер,си провери захранващия горивопровод!
          Дано да сте прави.Поуспокоих се

Comment

Working...
          X